Πολυτελής Μεζονέτα στην Εκάλη - 12Α.1

Πληροφορίες έργου

Πολυτελής Μεζονέτα στην Εκάλη

Ο Γεώργιος Χουβαρδάς, κατασκευαστής του έργου, επιστράτευσε την πείρα 30 ετών στη δημιουργία πολυτελών κτιρίων αλλά και την επιμονή του στις υψηλότερες προδιαγραφές, δημιουργώντας έτσι ένα πραγματικά ξεχωριστό έργο. Από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού τους, η έμπνευση, η σύγχρονη αισθητική και η υπεύθυνη μελέτη, ήταν απαραίτητες προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός όμορφου και φιλικού περιβάλλοντος για τους κατοίκους των δύο κατοικιών.

Η κατασκευή της κατοικίας πραγματοποιείται με τα αυστηρότερα κριτήρια, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Η επιλογή των άξιων και έμπειρων συνεργατών καθώς και η χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού εγγυώνται την τελειότητα και αξιοπιστία κάθε κατασκευής έως την τελευταία λεπτομέρεια.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο «Ζέππος-Γεωργιάδη και Συνεργάτες» έχοντας δυναμική παρουσία στο χώρο της σύγχρονης κατοικίας και διαθέτοντας εξειδικευμένα τμήματα αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου και αρχιτεκτονικής τοπίου ανέλαβε την μελέτη των κατοικιών που βρίσκονται εξαιρετικά προνομιούχα τοποθεσία, μέσα σε καταπράσινο περιβάλλον.

Η συνεργασία με τους καταξιωμένους στο χώρο Μηχανολόγο Ι.Τζουράλα , Πολιτικό Μηχανικό Ι.Τσοπανάκη Υψιλον Ε.Π.Ε. και την συμμετοχή της διακοσμήτριας Μίνας Μαντά συνέβαλαν έτσι ώστε να δημιουργηθούν δύο κατοικίες σύμφωνα με τις προδιαγραφές της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας.

Μορφολογικά η κατοικία έχει λιτούς γεωμετρικούς όγκους με ξύλινα στοιχεία. Το περιβάλλον γύρω απ’ αυτήν διαμορφώθηκε με φυσικά υλικά, ενώ τα φυτά που θα χρησιμοποιηθούν ανήκουν στην Ελληνική Χλωρίδα και θα είναι εναρμονισμένα με το ευρύτερο περιβάλλον.

Η Κατοικία 12Α.1 είναι συνολικά 1.350 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από τέσσερα επίπεδα

  • Το πρώτο επίπεδο – Β’ Υπόγειο – είναι 363,63 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί τις θέσεις στάθμευσης της κατοικίας.
  • Το δεύτερο επίπεδο – Υπόγειο – καλύπει 465,50 τετραγωνικά μέτρα. Σε αυτό το επίπεδο βρίσκεται το play room.
  • Το ισόγειο είναι συνολικά 246,32 τετραγωνικά μέτρα.
  • Ο πρώτος όροφος καλύπτει 276,59 τετραγωνικά μέτρα.
Τύπος έργου Πολυτελής μεζονέτα
Περιοχή Εκάλη
Είδος έργου Υπό κατασκευή
Συνολικό εμβαδό 1.350τ.μ.
Άλλες παροχές Πισίνα