Κατασκευάζουμε και καινοτομούμε με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον

Εμπειρία 50 ετών

Τα στελέχη της MG Houvardas δραστηριοποιούνται στο χώρο των κατασκευών από το 1972. Ορόσημα στην ιστορία μας είναι η κατασκευή έργων μεγάλου προϋπολογισμού από τη Θεμέλια ΑΤΕ σε διακεκριμένες περιοχές της Αττικής με βασικό γνώμονα την ποιότητα και την πρωτοπορία.

Τα έργα μας πληρούν τις υψηλότερες κατασκευαστικές προδιαγραφές και έχουν διακριθεί για την αρχιτεκτονική τους σχεδίαση. Η παρουσία και η προβολή μας σε διεθνείς εκθέσεις του κλάδου όπως η MIPIM στις Κάννες της Γαλλίας άφησε το στίγμα της στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Ανάμεσα στις διακεκριμένες συνεργασίες μας, είναι οι αρχιτέκτονες Τάσος Ζέππος, Δημήτρης Δημητρίου και Στέλιος Αγιοστρατίτης.

Έργα υψηλής προβολής

Μέχρι σήμερα ο Γιώργος Χουβαρδάς έχει στο ενεργητικό του πάνω από 300.000m2 οικιστικής και επαγγελματικής δόμησης.

Σε μερικά από τα πιο διακεκριμένα έργα περιλαμβάνονται συγκρότημα γραφείων και καταστημάτων στη Λ. Κηφισίας 342 στο Ν.Ψυχικό, οι κατοικίες «Λεοντίδα» στο Λαγονήσι, οι πολυτελείς οικίες στη Θέτιδος & Παξών στο Κεφαλάρι και οι πολυτελείς οικίες στη Δεκελείας 12Α στην Εκάλη.

Περιβαλλοντική συνείδηση

Η επιλογή των υλικών και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός κάνε κατασκευής γίνονται με κριτήριο την εναρμόνιση με το περιβάλλον και την ελαχιστοποίηση των ενεργειακών αναγκών του κτιρίου.

Κάθε τύπος κατασκευής έχει ιδιαίτερες ενεργειακές ανάγκες. Από την ενεργειακή αυτονομία ενός κτιρίου γραφείων στο κέντρο της Αθήνας έως τη χρήση φυσικών υλικών για την κατασκευή Κυκλαδίτικων κατοικιών στην Κύθνο, δίνουμε ιδιαίτερη βάση στη μελέτη βιωσιμότητας και ενεργειακής απόδοσης.

Τεχνολογικές καινοτομίες

Έχουμε θέσει ως στόχο κάθε κατασκευή μας να ακολουθεί τις νεότερες προδιαγραφές σε θέματα εγκαταστάσεων και κατασκευής. Προβλέπουμε και σχεδιάζουμε για το μέλλον.

Με αυτόν τον τρόπο τα κτίρια που κατασκευάζουμε είναι στην αιχμή της τεχνολογίας με αποτέλεσμα να έχουν υψηλή απόσβεση για τον ιδιοκτήτη τους και να εναρμονίζονται με τις εξελίξεις.

50
Χρόνια εμπειρίας
350
Διαμερίσματα
308000
Τετραγωνικά
140
Πολυτελείς κατοικίες
85
Γραφεία & καταστήματα