Πολυτελή διαμερίσματα στο Χαλάνδρι

Πληροφορίες έργου

Πολυτελή διαμερίσματα στο Χαλάνδρι

Σε ένα νέο κτίριο υψηλών προδιαγραφών στα Βόρεια Προάστια κατασκευάζονται 6 πολυτελή διαμερίσματα υψηλών προδιαγραφών και σύγχρονης αισθητικής.

Τα διαμερίσματα χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και σύγχρονες προδιαγραφές ενεργειακής εξοικονόμησης Ενεργειακής Κλάσης Α+. Το κτίριο κατασκευάζεται σε γωνιακό οικόπεδο με μεγάλη ορατότητα και κάθε διαμέρισμα διαθέτει εκτεταμένες παροχές όπως πάρκινγκ, αποθήκη, ατομικό σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, δύο κλιματιστικά & ηλιακό θερμοσίφωνα.

Σύγχρονες αρχιτεκτονικές προδιαγραφές

Η πρωτότυπη μίνιμαλ σχεδίαση του κτιρίου έγινε με γνώμονα τη μέγιστη εργονομία των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων καθώς και την διασφάλιση της υψηλότερης δυνατής ενεργειακής εξοικονόμησης. Η φυσική σκίαση, τα μεγάλα ανοίγματα και οι καθαρές γραμμές του κτιρίου συμβάλλουν στην υψηλή του αισθητική και λειτουργικότητα.

Ενεργειακή κλάση Α+

Τα διαμερίσματα διαθέτουν προδιαγραφές Ενεργειακής Κλάσης Α+ που σημαίνει την υψηλότερη δυνατή ενεργειακή εξοικονόμηση. Για να επιτευχθεί η υψηλότερη δυνατή θερμομόνωση χρησιμοποιείται ενισχυμένη θερμοπρόσοψη 10cm και κουφώματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών με διπλά τζάμια και θερμοδιακοπή.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει σύχρονου τύπου ατομικό σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης με φυσικό αέριο. Επίσης κάθε διαμέρισμα διαθέτει δύο κλιματιστικά υψηλής ενεργειακής κλάσης στο σαλόνι και στον διάδρομο.

Η εξοικονόμηση ενέργειας αφορά και την οικονομία στη θέρμανση του νερού χρήσης. Κάθε διαμέρισμα εξοπλίζεται με ηλιακό θερμοσίφωνα υψηλής απόδοσης.

Χάρη στην υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α+ εξασφαλίζεται η μείωση των εξόδων για τη θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες και τον κλιματισμό το καλοκαίρι.

Τοποθεσία

Το υπό κατασκευή κτίριο βρίσκεται στο Χαλάνδρι, περιοχή Πάτημα, Αριάδνης 13-19. διαθέτει άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς οδικούς άξονες και μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς απέχει 13 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του Μετρό (Δουκίσης Πλακεντίας) και έχει άμεση πρόσβαση στην Αττική Οδό.

Τύπος έργου Πολυτελή διαμερίσματα
Περιοχή Χαλάνδρι
Είδος έργου Κατασκευή
Εμβαδό έργου 1.000τ.μ.